Nikolaj Jacobsen: Vi skal gentage sejren i Holstebro

- 17/09/12
Det er ikke mere end godt to uger siden, vi sidste spillede på udebane i Holstebro, hvor vi vandt 26-21 i 1/8 finalen i pokalturneringen efter føring på 12-9 ved pausen.

I morgen, tirsdag kl. 18.30 løber vi igen på banen i Gråkjær Arena mod Team Tvis Holstebro. Nu gælder det opgøret i ligaen - og et vigtigt et af slagsen. Vi skal gentage sejren fra sidst.

- Vi er forberedte på en vanskelig kamp, siger cheftræner NIkolaj Jacobsen, der i fredags var i Skive og så Team Tvis Holstebro vinde 27-22. Jeg er ikke i tvivl om, at Klavs Bruun Jørgensen har et eller andet i ærmet for at ændre noget i forhold til pokalkampen, men vi har også lært af kampen i Holstebro.  Jeg tror på en meget lige kamp, men vi skal vinde igen for at sætte yderligere to point på kontoen.

Siden pokalkampen har begge hold indledt ligaen med to kampe. Vi har vundet over Skive og tabt til Skjern, mens Team Tvis Holstebro har vundet over både Århus Håndbold og Skive.

Team Tvis Holstebro må i forhold til pokalkampen undvære Jacob Green, der er blevet opereret i hoften. Han spillede 2. halvleg af pokalkampen og var som sædvanlig en vigtig brik i holdets offensive forsvar.

I forhold til pokalkampen har vi Johan Sjöstrand på holdkortet som makker til Ole Erevik i målet.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 af Mads Hansen og Martin Gjeding og vises på TV 2 Sport.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere