Nikolaj og Morten glæder sig til gensynet med Kiel

- 16/08/12
Der står to store udfordringer på menuen for vort hold  morgen, fredag, når vi spiller træningskampe i Sparkasse Arena i Kiel mod de to tyske håndbold-giganter, THW Kiel og SG Flensborg.

De tre hold spiller en mini-turnering alle mod alle - 2 x 20 minutter pr. kamp - i "Unser Norden Cup ". Samtidig benytter THW Kiel seansen til at præsentere det nye hold, og der kommer normalt 6.000 - 10.000 tilskuere til kampene.

Vi spiller mod THW Kiel fredag kl. 17.30 og kl. 18.45 mod SG Flensburg. Derefter mødes de to tyske hold kl. 20.00.

Vores træner-duo, Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, har tætte relationer til THW Kiel. Nikolaj Jacobsen spiller i klubben i flere sæsoner frem til 2004, mens Morten Bjerre sluttede i klubben i 2003.

- Det er altid spændende at komme tilbage til Kiel, hvor vi stadig har mange venskaber fra dengang, men her og nu drejer det sig om to vigtige træningskampe for os. Kampe, hvor vi for alvor bliver presset og skal yde vort absolut bedste, siger Nikolaj Jacobsen.

- Vi har nu Johan Jakobsson tilbage efter OL, og han har deltaget i en enkelt træning i dag. Håvard Tvedten er tilbage efter sygdom, så hvis alt går vel indtil kampen, så har vi fuld trup minus Kristian Kjelling, der endnu ikke kan spille efter sin næse-operation, siger cheftræneren.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere