Nøglekamp venter i VELUX EHF Champions League

- 07/10/17

I morgen, søndag, kl. 16.50 er der lagt op til et brag af en kamp i gruppespillet af VELUX EHF Champions League, når hviderussiske HC Meshkov Brest gæster Jutlander Bank Arena i hvad, der kan betegnes som en nøglekamp.

To ligasejre i to kampe er det blev til, siden vi 27. september spillede vores seneste kamp i det fineste selskab. Der hed modstanderen THW Kiel i Sparkassen-Arena, og resultatet var et smertefuldt 27-26 nederlag efter en kamp, hvor vi spillede op med det tyske storhold kampen igennem.

Forud for det er gået et nederlag på udebane med SG Flensburg-Handewitt samt en hjemmesejr mod slovenske RK Celje. Vi står derfor med to point på nuværende tidspunkt, hvilket vi uden tvivl går efter at fordoble i morgen.

Det bliver dog langt fra en nem opgave mod HC Meshkov Brest. De har ligesom os to point efter en flot sejr over polske Kielce samt hæderlige nederlag til Paris og Veszprém. På holdkortet er det mest kendte navn uden tvivl Konstantin Igropulo, der skiftede fra KIF Kolding København forud for denne sæson – man skal dog ikke tage fejl af hviderusserne, der har et godt sammenspillet og rigtig solidt hold over hele linjen.

Vi vil dog gøre alt for at tage sejren, som vil være et vigtigt resultat i vores bestræbelser på at blive blandt puljens bedste seks hold, der går videre fra gruppespillet. Men der er ingen tvivl om, gæsterne ligeledes kommer med masser af energi og kvalitet, og vi skal derfor spille op til vores bedste for at hive sejren i land.

Jutlander Bank Arena kommer dermed igen til at danne ramme om en kamp på allerøverste niveau – VELUX EHF Champions League. Du kan stadig sikre dig billet til kampen og blive en del af håndboldfesten i klubhåndboldens største turnering - køb din billet her.

Kampen spilles kl. 16.50 og dømmes af lettiske Zigmars Sondors og Renars Licis.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere