Nordjysk Elhandel fortsætter som hovedsponsor

- 13/08/12
Energiselskabet Nordjysk Elhandel er også hovedsponsor for Aalborg Håndbold i den kommende sæson. De to parter har sat deres signatur på en ny samarbejdsaftale, der betyder, at Nordjysk Elhandel er hovedsponsor for klubben for sjette sæson i træk.

- Det giver ekstra udbytte for begge parter at samarbejde over flere år. Det er vort samarbejde med Nordjysk Elhandel et eksempel på. Vi ser frem til at bygge videre på det solide fundamentet, der er skabt i samarbejdet over de seneste fem år. Vi har haft mange spændende og positive oplevelser med Nordjysk Elhandel, og vi ser forlængelsen som udtryk for tilfredshed fra begge parter, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Den store opbakning er værdifuld

- Aalborg Håndbold har nu gennem flere sæsoner bevist, at klubben hører hjemme i den absolutte top i dansk herrehåndbold. Aalborg Håndbold nyder masser af opbakning fra fans i Nordjylland med flotte tilskuertal til følge samt gode samarbejdspartnere på sponsorside. Samtidig ser vi, at herrehåndbolden er genstand for stor interesse og stor mediebevågenhed med mange tv-kampe og opmærksomhed i pressen generelt. Den opbakning og opmærksomhed giver os værdi som sponsor, og vi sætter pris på at være med som partner i det setup, der er skabt i og omkring Aalborg Håndbold, siger Bo Lynge Rydahl, adm. direktør i Nordjysk Elhandel.

- Med en stærk trup og kompetente kræfter på trænerbænken tror vi fuldt og fast på, at Aalborg Håndbold igen i den nye sæson har holdet til at spille med om medaljerne i herreligaen. En liga som har nået et højt internationalt niveau, og som betyder, at Aalborg Håndbold står stærkt, når holdet igen skal ud og spille i Europa. I Nordjysk Elhandel værdsætter vi gode samarbejder og høje ambitioner. Vi vil derfor igen stå på brystet af Kjelling & Co., når de dyster om medaljer herhjemme og i Europa, siger Bo Lynge Rydahl.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere