​Nordjysk opgør i HTH Herreligaen

- 15/12/20

Onsdag aften spiller vi årets næstsidste kamp, når Mors-Thy Håndbold er modstanderen på udebane i HTH Herreligaen. Kampen starter kl. 20.00, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

Der er to vigtige point på spil. I toppen kæmper vi for at holde trit med GOG, mens Mors-Thy i øjeblikket befinder sig på en 10. plads og dermed jagter point i kampen om en slutspilsplads.

Opgøret er samtidigt en kamp mellem to af de kommende Santander Final4 deltagere. Mors-Thy sikrede sig pladsen for godt en måned siden, og de har siden lidt fem nederlag i HTH Herreligaen, hvoraf de seneste tre blot er tabt med et enkelt mål.

Vi kommer ligeledes ind til kampen med et nederlag i bagagen fra weekendens kamp mod Ribe-Esbjerg og går dermed efter at komme tilbage på sporet med en sejr.

Vi jagter desuden revanche fra vores seneste udekamp mod Mors-Thy, hvor vi i oktober 2019 måtte se os slået i hvad, der endte med at blive vores eneste liganederlag i sidste sæson.

Der er altså masser på spil i Sparekassen Thy Arena onsdag aften, og du kan som nævnt følge det nordjyske opgør direkte på TV2 Sport fra kl. 19.30.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere