Norsk stortalent skifter til Aalborg Håndbold

- 18/01/18
 
Det 21-årige norske målmandstalent, Kristian Sæverås, har skrevet under på en 3-årig kontrakt med Aalborg Håndbold, og han skifter til sommer den svenske liga ud med 888ligaen.
 
Kristian er trods sin unge alder en del af det norske A-landshold, hvor han er med i truppen ved EM-slutrunden i Kroatien.
 
Han står noteret for 3 A-landskampe og mere end 40 landskampe op gennem ungdomsårene. I øjeblikket repræsenterer han HK Malmø, hvor den kommende Aalborg-spiller hidtil i denne sæson står med en redningsprocent på hele 39.
 
I denne kommende sæson vil Kristian Sæverås erstatte Søren Pedersen, der fortsætter karrieren andetsteds efter indeværende sæson.
 
- Vi er meget tilfredse med, det er lykkedes os at hente en så dygtig målmand. Han har allerede vist rigtig flot spil i først Bækkelaget og sidenhen Malmø. Det er uden tvivl en meget spændende spiller med et stort potentiale, vi får til klubben næste år. Vi har dermed også en stærk målmandsduo på plads til næste sæson bestående af Sæverås og Aggefors, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
- Jeg er utrolig glad for denne mulighed og ser frem til at udvikle mit spil yderligere. Jeg glæder mig til at spille foran det store publikum i Jutlander Bank Arena og til at spille med om titler for Aalborg Håndbold, siger Kristian Sæverås.    
 
- Det betyder samtidigt et farvel til Søren Pedersen efter indeværende sæson. Vi har været og er glade for Sørens indsats i Aalborg Håndbold, men i fællesskab har vi valgt at stoppe samarbejdet efter denne sæson, slutter Jan Larsen.


FOTO: Norges Håndballforbund
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere