Norsk super-talent skifter til Aalborg Håndbold

- 11/04/14
Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig aftale med det 18-årige norske stortalent, Sander Sagosen, der bl.a. var på det norske A-landshold ved EM i Danmark i januar.

Den 1,95 m høje playmaker er netop blevet norsk mester med sin klub, Haslum HK. Han har fået sit store gennembrud i denne sæson på både klubhold og på A-landsholdet, selv han endnu kun er 18 år.

- Sander har været en meget eftertragtet spiller, og vi er derfor særdeles glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen. Sander er et af de største talenter , vi har set i mange år i europæisk håndbold, og med ham fuldender vi vores trup til næste sæson.

- Jeg har valgt Aalborg Håndbold, fordi jeg her får muligheden for at spille på et tophold i den danske liga og dermed udvikle mig yderligere som spiller, siger Sander Sagosen.  Jeg har kun hørt meget positivt om forholdene i klubben og glæder mig desuden til  at spille foran  det store og fantastiske publikum i Gigantium.

Facts om Sander Sagosen:

Sander Sagosen, født 14. september 1995. Spillede i sidste sæson for Trondheim-klubben Kolstad i den norske 1. division og skiftede sidste sommer til Haslum HK i Oslo. I denne sæson  121 mål i 23 liga-kampe. 1,95m høj - 90 kilo. I alt 53 landskampe, heraf 11 på A-landsholdet, hvor han debuterede 1. november 2013 ved Golden League i Oslo.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere