​Nu gælder det slutspillet

- 09/04/21

Søndag aften tager vi hul på HTH Herreligaens slutspil. Vi møder Skanderborg Håndbold på udebane – kampstart er kl. 20.00, og du kan følge opgøret direkte på TV2 Sport.

Tidligere på ugen sikrede vi os en historisk plads i EHF Champions Leagues kvartfinale. Fokus rettes nu tilbage på den hjemlige liga, hvor der venter et spændende slutspil forude.

Foruden Skanderborg er vi i pulje med TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Søndagens kamp er den første af i alt seks slutspilskampe.

Vi starter ud mod grundspillets nummer syv, Skanderborg, og traditionelt set har det budt på mange tætte kampe de seneste sæsoner.

I indeværende sæson har det budt på to hjemmesejre. Vi tog en tremåls-sejr tilbage i oktober i Jutlander Bank Arena, mens Skanderborg tog sejren i det omvendte opgør, der var den første kamp efter VM-pausen.

Nu gælder det så slutspilshåndbold, og vi er stærkt opsatte på at revanchere os fra nederlaget i februar og hente de to point - og dermed sikre os den bedst tænkelige start på slutspilspuljen.

Følg med på TV2 Sport fra kl. 19.50 søndag aften.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere