Ny låge med tophåndbold åbnes onsdag i Jutlander Bank Arena

- 04/12/16
På onsdag kl. 19.30 åbner vi i en ny låge i julekalenderen med topkampen mod sidste sæsons sølvvindere fra TTH Holstebro. Den flotte sejr over KIF Kolding København fra i lørdags skal følges op, og førstepladsen i 888ligaen skal forsvares. 

Vi har i de seneste sæsoner haft det svært mod TTH Holstebro, og vestjyderne viste i sidste uge deres styrke med en sejr i lokalopgøret mod Skjern Håndbold. 

- TTH Holstebro har trods flere skader og et tæt program med mange kampe i Champions League holdt et flot niveau, siger cheftræner Aron Kristjansson. Vi skal ramme samme niveau som i lørdags, og jeg forudser igen en tæt kamp, som måske igen først finder sin afgørelse i de sidste minutter. 

TTH Holstebro har en stærk målmandsduo i den norske landsholdskeeper Torbjørn Bergerud og veteranen Rasmus Lind. Angrebsspillet styres af Jac Karlsson med Jonas Porup og Simon Birkefeldt assisteret af Martin Hansen og den svenske landsholdsspiller, Viktor Østlund. På stregen er islændingen Vignir Svarvarsson i sit livs form. 

- Vi skal spille koncentreret og sikkert, så vi ikke giver TTH Holstebro mulighederne for at sende raketterne afsted på fløjene i skikkelse af Magnus Bramming og Kasper Kildelund, som er holdets topscorere, siger Aron Kristjansson. 

Kampen dømmes af Jakob F. Hansen og Kasper Møller. 

Du har fortsat mulighed for at købe billet til kampen her via hjemmesiden, ligesom det er muligt at bestille spisning i Carlsberg Cafeen - også her via hjemmesiden. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere