Ny sejr i testkamp

- 22/01/19


I dag spillede vi vores anden og tilmed sidste testkamp, inden det igen bliver alvor. Det blev en fin test for vores vedkommende, som resulterede i en sejr på 28-25 over norske Drammen HK efter pauseføring på 14-12.

Vi har fortsat Møllgaard og Ómar med til VM-slutrunden, mens vi derudover døjede med et par småskader. Vi havde derfor op til flere unge og mere uprøvede kræfter med til dagens kamp.

Det var dog stadig en rigtig fin træningskamp fra vores side. Vi spillede i perioder med velkendte konstellationer, mens der i andre perioder af kampen blev prøvet nye sammensætninger af.

Spillet varierede naturligt også derefter, men overordnet set var der rigtig mange gode tendenser at spore. Specielt kontraspillet var lovende, hvor vi formåede at få bragt en masse tempo ind i denne fase.

Efter føring på to mål ved pausen fik vi skruet op for tempoet i starten af anden halvleg, hvor vi hurtigt kom i spidsen 19-12, og vi kunne derefter hive en sikker sejr i land.

Om kampen siger cheftræner Stefan Madsen.

- Vi kom ud af vores vante rammer og blev testet af mod nogle, som vi ikke er vant til at være oppe mod. Vi fik tilmed en sejr, så det var alt i alt en god kamp for vores vedkommende, siger Stefan Madsen.

Foruden Møllgaard og Ómar var Knud Ronau og Buster Juul heller ikke med i dagens kamp, da de begge sidder ude med langtidsskader. Derudover var Magnus Saugstrup også ude i dag.

René Antonsen og Jesper Meinby var begge to på banen, men fælles for dem var, at de fik begrænset med spilletid, da de er på vej tilbage fra et par småskader.

Med sejren over Kristian Kjellings norske tropper fik vi et godt afsæt frem mod vores vigtige åbning på anden halvsæson, som er et vaskeægte topbrag mod GOG lørdag 2. februar kl. 16.10 i Jutlander Bank Arena. Køb din billet til topopgøret her.

Aalborg Håndbold målscorere:

Sebastian Barthold 9, Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 4, Jesper Meinby 4, René Antonsen 3, Andreas Holst 1, Mark Strandgaard 1, Magnus Møland 1, Casper Dohn 1.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere