Ny træner-duo klar med barskt træningsprogram

- 26/06/12
Onsdag 18. juli har Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre deres første arbejdsdag som træner-duo hos os. Ca. fem ugers forberedelse til en uhyre spændende sæson,

- Vi glæder os til at komme i gang med at arbejde med en rigtig spændende trup. Vi to trænere er nye, og der kommer flere nye spillere, så der er masser at tage fat på. Vi vil sætte vores præg på tingene, skal lære spillerne at kende, og de skal lære os at kende - og ikke mindst, så skal spillerne i topform rent fysisk.  Det bliver hårdt - ikke mindst i de første 10 dage, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter tre dages fysisk træning sætter truppen kursen lidt nord på - træningslejr på Stidsholt Efterskole ved Sæby med start mandag 23. juli og ugen ud.

- Træningslejren består af fysisk træning og løb om formiddagen og træning med bold om eftermiddagen. Samtidig benytter vi træningslejren til samtaler med de enkelte spillere, ligesom der er mange emner og temaer, der skal drøftes på træningslejren, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter træningslejren venter tre uger med fortsat hård træning og bl.a. to træningskampe mod Mors-Thy Håndbold - 7. august på udebane - og 14. august kl. 19.30 i Ferslev-Hallen.

Fredag 17. august spiller vi to kampe i Sparkassen Arena i Kiel mod de p.t. to bedste tyske hold: THW Kiel og Flensburg-Handewitt. Kl. 17.30 møder vi Kiel og kl. 18.45 spiller vi mod Flensburg-Handewitt - inden de to hold tørner sammen kl. 20.00. Kampenes varighed er 2 x 20 minutter.

- Ugen efter har en af  mine gamle holdkammerater fra Kiel, Magnus Wislander, inviteret os til Göteborg. Magnus er træner for Redbergslied IK, og vi skal spille tre kampe i Göteborg - mod Redbergslied, Fyllingen fra Norge og et østrigsk hold.

Alle vores fire svenske spillere har en stor tilknytning til Göteborg-området, så det opholdet og kampene ekstra interessante. Det drejer sig om Johan Jakobsson, Jan Lennartsson, Niclas Barud og Tobias Aren.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere