​Nyt år – nye udfordringer

- 06/01/20

Om knap en måned tager vi hul på anden halvsæson, når vi får besøg af SønderjyskE søndag 2. februar. Den næste måneds tid skal bruges på at forberede os på de kommende spændende udfordringer, og her har vi bl.a. tre træningskampe på programmet.

En velfortjent ferie er ved at nærme sig sin afslutning, og på torsdag 9. januar tager spillerne i fælles flok hul på forberedelserne mod anden halvdel af sæsonen.

Forud venter en måneds hård træning, hvor vi skal finde tilbage til den rigtige rytme. Som et led i dette venter tre træningskampe.

Tirsdag 14. januar kl. 19.30 spiller vi årets første kamp. Den bliver spillet i mod Hjørring i Hallen Park Vendia, Hjørring. Entré koster 30 kr. – læs mere her.

Mandag 20. januar kl. 19.00 gælder det årets anden kamp, hvor vi skal testes mod ligakonkurrenterne fra Mors-Thy. Kampen spilles i Thorup-Klim Hallen. Entré koster 35 kr. – læs mere her.

Mandag 27. januar kl. 15.30 møder vi Skive fH i januar-pausens sidste træningskamp. Opgøret spilles i Skive.

For flere af vores spillere står januar i landsholdets tegn, når de repræsenterer deres respektive nationer ved den kommende EM-slutrunde og i øvrige landsholds-sammenhænge. Hold jer opdateret her på siden, hvor vi løbende vil følge op på resultaterne.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere