Nyt brag i Gigantium tirsdag - møder KIF Kolding København

- 04/02/13
Ærgrelsen over nederlaget til Skjern ved Final4 i lørdags er glemt. Tirsdag kl. 20.00 venter nyt brag i Gigantium - mod KIF Kolding København.

- Ærgrelsen og bitterheden over ikke at vinde i lørdags var stor, men heldigvis har vi hurtigt en ny, vigtig kamp at rette fokus imod, og derfor tager vi de positive elementer fra Skjern-kampen med i forberedelserne til braget mod Kolding tirsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

- Det positive i lørdags var, at vi dækkede fantastisk op i hele kampen, og de tre udvisninger til Niclas Barud, som fik afgørende betydning i slutfasen, var alle ret "tynde". Vi fightede i alle 70 minutter og styrede spillet i de første 30 minutter. Desuden var det glædeligt at have Håvard og Kristian Kjelling tilbage. De viste begge høj klasse, og nu har de også en kamp i benene efter deres langvarige pause, siger cheftræneren.

KIF Kolding København er på en sikker førsteplads i ligaen. Holdet har sat tre point til - nederlag mod BSV og uafgjort mod Team Tvis Holstebro. Vi er på den vigtige fjerdeplads, som giver point med over i slutspillet - en placering, vi som minimum skal bevare i resten af grundspillet, og så er alt åbent i slutspillet.

Vi kom ud af kampen mod Skjern uden skader, og efter en fridag søndag, er der træning og taktik i dag mandag. KIF Kolding København var i kamp søndag eftermiddag i Kiel, hvor der var en slags testimonial for Kim Andersson, Kiel-spiller gennem syv sæsoner. Samme Kim Andersson er ikke på holdkortet her tirsdag på grund af karantæne, men cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har nok andre stjernespillere at bringe ind i kampen:

Kasper Hvidt, Lasse Boesen, Bo Spellerberg, Joachimn Boldsen, Kasper Irming, Frederik Børm, Simon Jensen, Rasmus Jensen, Cyril Viudes, Boris Schnuckel, Lukas Karlsson med flere - et stjernemandskab, som vi tabte 32-26 til i det første opgør i Brøndby Hallen i september. 

Der er meget stor interesse for kampen, og vi kommer meget tæt på et fyldt i Gigantium, men det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen før kampen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere