Nyt drama i vente mod KIF Kolding København i Jutlander Bank Arena

- 15/03/16
Det er sagt og skrevet før, men ikke desto mindre en kendsgerning igen: Der er altid garanti for spænding, dramatik og god underholdning, når vi møder KIF Kolding København. Det sker også, når vi møder dem igen onsdag kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena i næstsidste runde af den meget spændende liga.

Begge hold har været ramt af samme "syge" i turneringen indtil videre: Ustabilitet, som også har ramt en stor del af de øvrige tophold i ligaen i denne sæson. Team Tvis Holstebro ligner en vinder af grundspillet med fire point ned til Kolding på andenpladsen med to runder igen, men bortset fra det er spillet om det danske mesterskab piv-åbent to runder før slutspillet går i gang.

Vi spillede 25-25 mod KIF Kolding København på udebane i Brøndby-Hallen i efteråret. Bo Spellerberg og co. kommer med ny træner ved roret, spanieren Antonio Ortega, og han har dikteret langt mere aggressivt forsvarsspil i forhold til den typisk defensive Kolding-version af 6-0-opdækningen.

Den udfordring skal vi løse i vores angrebsspil samtidig med, at vi skal stå stærkt i eget forsvar for at dæmme op mod Lasse Andersson, Bo Spellerberg og Konstantin Igropulo, som p.t. er de foretrukne i deres bagkæde. De suppleres af Lukas Karlsson, Kasper Irming og unge Enderleit, på fløjene Magnus Landin og unge Sebastian Augustinussen - og på stregen Cyrille Viudes og Torsten Laen. I mål Kasper Hvidt, Marcus Cleverly og Kristian Asmussen.

Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk.
.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere