​Nyt ligabrag i Jutlander Bank Arena

- 18/11/19

Onsdag aften spiller vi den tredje topkamp på stribe i Primo Tours Ligaen. Denne gang er det Bjerringbro-Silkeborg, der kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.30. 

11 runder er der spillet af Primo Tours Ligaens grundspil. Vi topper tabellen med 19 point. En af vores nærmeste forfølgere er onsdagens midtjyske modstander, der er noteret for 14 point på ligaens tredjeplads.

Der er dermed lagt op til et uhyre vigtigt opgør i Jutlander Bank Arena, hvor vi skal forsøge at udbygge føringen yderligere til en af vores nærmeste konkurrenter.

De seneste år har vi spillet et hav af kampe mod Bjerringbro-Silkeborg, og opgørene plejer som regel at være garant for spænding og ikke mindst høj intensitet.

De tre sidste sæsoner har vi således mødt BSH-mandskabet i ligaens semifinale, mens vi også var ude i en drabelig semifinale mod dem ved Final4 tidligere på året, hvor vi til sidst trak en to måls-sejr i land.

Dermed mødte vi Bjerringbro-Silkeborg ikke færre end fem gange i sidste sæson, hvor alle kampe blev afgjort indenfor maksimalt tre scoringer.

I weekenden var vi en del af et offensivt festfyrværkeri i Barcelona, hvor vi måtte se os slået 35-44 af hjemmeholdet.

Bjerringbro-Silkeborg var ligeledes i europæisk aktion, da de mødte Pfadi Winterthur på udebane i EHF Cuppens 3. kvalifikationsrunde. Også denne kamp bød på masser af mål samt en sejr til BSH på 36-33.

Onsdagens opgør bliver altså et møde mellem to mandskaber, der kom med gode offensive minder i frisk erindring - og det kan derfor meget vel blive afgørende, hvem der rammer det højeste niveau defensivt onsdag aften.

Vi er i hvert fald klar til at komme ud over stepperne med fuld intensitet for at jagte en ny ligasejr, og DU kan stadig nå at være med til at bakke drengene op.

Der er nemlig fortsat billetter til salg, og disse kan købes lige her. Kampstart er kl. 18.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere