Nyt nederlag på hjemmebane - kampen reelt tabt i 1. halvleg

- 21/12/11
Det kniber gevaldigt for vort hold at præstere på egen bane i Gigantium Arena. En meget dårlig 1. halvleg foran et rekordstort publikum betød, at Bjerringbro-Silkeborg gik til pausen med en føring på 15-8 - og dermed var kampen reelt afgjort.

Vi kom bedre i gang efter pausen med et lidt aggressivitet i forsvaret og tempo i spillet, men kun nok til at vinde 2. halvleg med to mål.

Det lykkedes ikke forsvaret at tackle BSVs skytter i 1. halvleg, og det udnyttede en storspillende Rasmus Lauge til nærmest at score efter behag, ligesom Mads Ø. Nielsen også var godt spillende. Det betød, at Ole Erevik ikke fat fat i meget i målet, og angrebsspillet fungerede heller ikke. Johan Jakobsson meldte sig godt ind i kampen fra starten, men var ene om at være farlig, og hverken stregspillet eller fløjspillet fungerede.

Vi scorede således kun tre mål de sidste 20 minutter af 1. halvleg.

I 2. halvleg gik vi mere offensivt i forsvaret, og det generede BSV. Det lykkedes at komme på 23-26 med syv minutter tilbage, men de to næste angreb løb ud i sandet, og så var kampen afgjort.

Næste opgave: Århus på udebane 28. december kl. 18.30.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere