​Off-day resulterer i sæsonens første liganederlag

- 30/10/19

En rigtig dårlig aften på kontoret resulterede i et nederlag på 30-33 ude mod Mors-Thy efter pausestilling på 17-17. Vi må derfor sande, at sæsonens første nederlag i Primo Tours Ligaen nu er en realitet.

Vi kom dårligt ud af starthullerne fra første fløjt, hvor det var hjemmeholdet, der satte sig på tingene og tog en tidlig 3-målsføring.

Specielt i defensiven hang tingene dårligt sammen, og Mors-Thys skytter var særligt godt kørende i starten, hvor vi slet ikke formåede at få sat en stopper for deres angrebsspil.

Vi hang dog på i kampen via fint offensivt spil fra vores side. Janus Smarason dirigerede offensiven godt i store perioder, og vi fik spillet os frem til store chancer.

Det hjalp på, at vi fik udlignet til pause. Det var på trods af, at vi i størstedelen af første halvleg manglede den fornødne koncentration og energi i spillet.

Efter pausen kom vi ud med bedre energi, og tre scoringer på stribe af Magnus Saugstrup gav os en føring på 20-17 kort inde i anden halvleg.

Alligevel formåede vi ikke at holde grebet om kampen og holde initiativet på vores side. Hjemmeholdet kæmpede sig tilbage i kampen, og de lagde lige nogle ekstra procent i indsatsen.

Mors-Thy fik således hentet vores forspring, og der var lagt op til en tæt afslutning i Thyhallen, hvor ”Bette Balkan” kogte i slutminutterne.

I slutfasen var hjemmeholdet skarpere, og de kunne derfor hive en fortjent sejr i land på 33-30.

En skuffende indsats fra vores side. Og vi sidder tilbage med en ærgerlig følelse, hvor vi må sande, at vores stime som ubesejret i den hjemlige liga nu er brudt.

Vi var ganske enkelt ikke skarpe nok på dagen, hvor vi på en kollektiv off-day manglede de sidste procenter for at tage point.

På trods af dagens resultat indtager vi fortsat førstepladsen i Primo Tours Ligaen med fire point ned til nærmeste forfølger, der dog har en kamp i baghånden.

Nærmeste forfølger er Ribe-Esbjerg, som netop er vores næste udfordring i ligaen hjemme i Jutlander Bank Arena onsdag 6. november kl. 20.30. Køb din billet til topbraget her og hjælp drengene til at komme tilbage på sejskurs i Primo Tours Ligaen.

Inden der igen er ligahåndbold på programmet, venter der os en stor udfordring i VELUX EHF Champions League, hvor vi lørdag på udebane møder Paris Saint-Germain.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Mors-Thy Håndbold:
Marcus Dahlin 7, Jakob Hesellund 7, Erik Toft 5, Mads Hoxer 3, Lasse Pedersen 3, Frederik Tilsted 2, Jonas Gade 2, Emil Bergholt 2, Allan Toft 2.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Magnus Saugstrup 7, Mishels Liaba 5, Sebastian Barthold 4, Mark Strandgaard 4, Mads Christiansen 3, Janus Smarason 3, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 1, Tobias Ellebæk 1. 

Redninger:
Søren Pedersen: 8/35 (23 %)
Nicklas Graugaard: 3/6 (50 %)

Kristian Sæverås: 5/21 (24 %)
Mikael Aggefors: 1/18 (6 %)

Udvisninger:
Mors-Thy Håndbold: 1 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Dagens dommere var Thomas Kalisz og Michael Søegaard. 

Dagens tilskuertal i Thyhallen var 1.102. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere