Ole Erevik forlænger til 2015

- 22/01/13
Den norske landsholdsmålmand Ole Erevik fortsætter i Aalborg Håndbold i endnu to sæsoner, når hans nuværende kontrakt med klubben udløber til sommer. Den nye kontrakt løber dermed til sommeren 2015.
 
- Ole er en af ligaens allerbedste keepere og en vigtig brik på vort hold - både på og uden for banen. Han er en stor personlighed, professionel og med et udpræget vinder-instinkt, og vi er naturligvis meget tilfredse med den nye aftale, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
- Aalborg Håndbold er den rigtige klub for mig - klubben og jeg har de samme ambitioner om at vinde titler og præge toppen af dansk håndbold. Desuden trives min kæreste og jeg med at bo i Aalborg. Det er samtidig en fornøjelse at spille i Gigantium, hvor der er et fantastisk publikum, siger Ole Erevik.
 
Ole Erevik, 32 år, er i gang med sin 10. sæson som professionel håndboldspiller, siden han forlod hjembyen Stavanger i Norge til fordel for Ademar Leon i Spanien i 2003. Han har derefter spillet for Bidasoa i Spanien, Magdeburg i Tyskland og KIF Kolding, inden han kom til Aalborg Håndbold 1. juli 2011.
 
Han er desuden fast inventar på det norske landshold, p.t. med 141 A-landskampe og har deltaget ved flere VM- og EM-slutrunder.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere