Find vej til Sparekassen Danmark Arena

Willy Brandts Vej 31 
9220 Aalborg Øst
Tlf.: 99 824 600
Email: gigantium@aalborg.dk

 


 

Tag bussen til kamp helt gratis

Du kan køre gratis med NT’s busser og NJ’s tog i Region Nordjylland (gælder ikke DSB), når du skal til en af Aalborg Håndbolds kampe i Gigantium i 2022.

Tilbuddet gælder på kampdagen mod forevisning af en gyldig billet til dagens kamp eller gyldigt sæsonkort. Sæsonkort fremvises sammen med dokumentation for, at du rejser på en af de kampdage, som kortet er gyldigt til.
 
Du finder alle afgange og ankomster for busser og tog på Rejseplanen.dk.
 
På kortet herunder kan du se, hvor de forskellige buslinjer standser omkring Gigantium.
 
Skal du mod Aalborg centrum, skal du med busser mod hhv. Aabybro, AAL Lufthavn, Skelagervej, Væddeløb., AAL Bust. eller Mølholm.


 

 


 

Parkeringsforhold

Det er kun tilladt at parkere i de opmærkede båse i parkeringsanlægget omkring Sparekassen Danmark Arena.
Parkering i rabatter er pr. 1. marts 2014 ikke tilladt og vi har erfaring for, at parkeringskontrollen i Aalborg er meget effektiv, så der er en stor opfordring til at parkere lovligt.

Ved store arrangementer med mange gæster opfordres bilister til at komme i god tid og evt. opsøge parkeringspladser i nærområdet.

Infrastruktur ved Gigantium

Røde P-pladser: Hvis du vil have en bedre oplevelse og samtidig undgå kø!:

Ved transport i køretøj: Kør hjemme fra i god tid. Parker på de røde P-arealer ved universitetet. Nielsborsvej/Fibigerstræde eller på Langagervej over for Det Nordjyske Mediehus.

Indkørsel ved rundkørsel 2. Du sparer masser af tid når du skal forlade området igen, og så er det en grønnere løsning. Der er ca. 10-12 minutters gåtur fra p-arealerne til Gigantium, og så får du gået dagens skridt Se kort

Blå P-pladser: Forvent kø når du forlader området!

Indkørsel ved rundkørsel 1. De blå P-områder er de officielle parkeringsmuligheder tættest på Gigantium. Interessen for Aalborg Håndbold stiger markant, og vi har flere tilskuere til kampene end nogensinde. Vi ved, at parkeringsmulighederne ikke er optimale og arbejder derfor kontinuerligt på at forbedre infrastrukturen med Aalborg Kommune. Vi vil derfor opfordre alle vores fans og samarbejdspartnere til at benytte sig af de røde P-arealer.


 

 
Eksklusivpartnere