Onsdag kl. 19.30 er det tid til dobbelt revanche i Gigantium

- 16/12/13
Fokus er rettet mod onsdagens kamp i Gigantium mod Nordsjælland Håndbold. Kl. 19.30 gælder det dobbelt op på revanche-siden for cheftræner Nikolaj Jacobsens tropper. Revanche for nederlaget på 32-31  i Nordsjælland i september - og revanche på nederlaget på 35-20 i Skjern i lørdags. 

- Der er en god stemning i truppen, vi havde en god træning i dag, mandag, og vi ved alle, hvad det drejer sig om: Godt spil, fight og en sejr onsdag over Nordsjælland. Så er vi tilbage på sporet igen og står med et godt udgangspunkt før udekampen mod BSV på lørdag og hjemmekampen mod TMS Ringsted 2. juledag, siger Nikolaj Jacobsen. 

- Vi kigger fremad, og viljen og lysten til revanche lyser ud af spillerne, så vi skal fortsætte med at vinde i fæstningen i Gigantium, siger Nikolaj Jacobsen. 

Nordsjælland Håndbold, der træner af den tidligere landsholdsspiller, Ian Marko Fog, vandt første opgør på et mål i sidste sekund og har klaret sig over forventning med syv point efter at være kommet med i ligaen igen på et wild card, da Viborg HK trak herre-stikket lige før turneringsstarten. 

Kampen fløjtes op onsdag kl. 19.30 i Gigantium af d'herrer Frank Bjerregaard og Jan Sabro. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere