Onsdag ude mod Skanderborg - fredag hjemme mod Tvis Holstebro

- 27/01/14
EM er slut, og mens hovedparten af truppen har trænet i længere tid, er alle spillere nu med, og fokus fuldt og helt rettet mod denne uges to vanskelige og meget vigtige kampe i ligaen: Onsdag 29. januar kl. 19.00 mod Skanderborg Håndbold i Hørning-Hallen ved Aarhus og fredag 31. januar kl. 19.00 i Gigantium mod Team Tvis Holstebro.

- Vi glæder os til at komme i gang igen i ligaen, og vi skal steppe op på øverste niveau med det samme. Skanderborg er denne sæsons måske største overraskelse, og de øjner chancen for at komme med i slutspillet. Det er ikke ret lang tid siden, at de bl.a. besejrede Team Tvis Holstebro på hjemmebane. Vi ved, at de spiller med stor selvtillid på egen bane, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Allerede fredag skal vi i Gigantium i direkte duel med Team Tvis Holstebro om tredjepladsen.

- Det bliver dejligt at komme tilbage til Gigantium, og jeg håber, at der bliver tæt på udsolgt, så vi kan få stemningen helt i top fra første minut, siger Nikolaj Jacobsen.

I Gigantium er der på fredag mulighed for at være med til at hylde to af de danske sølv-vindere, Mads Mensah Larsen og Klaus Thomsen, Team Tvis Holstebro. Endvidere var gæsternes træner, Klavs Bruun Jørgensen, assistenttræner under slutrunden.

Af de fire EM-spillere, vi har haft med, er Johan Jakobsson den, der har spillet flest minutter. Han var i aktion i fire timer, ni minutter og 43 sekunder i de seks kampe, Sverige spillede, og han scorede 22 mål på 53 skud.

Mads Mensah Larsen var på banen i tre timer, 24 minutter og 29 sekunder i de otte kampe, Danmark spillede, og han scorede 17 mål på 29 skud.

Ole Erevik var på banen i to timer, 19 minutter og 50 sekunder i Norges tre kampe, mens Håvard Tvedten spillede en time, 46 minutter og 48 sekunder i de tre kampe - og scorede 11 mål på 20 forsøg.

Søndag var der lodtrækning til kval-kampene til VM i Qatar 2015, og her skal Sverige møde Rumænien i to kampe i juni, mens Norge møder Østrig i to kampe.

Danmark er direkte kvalificeret til VM.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere