Oprejsning med 22 mål på udebane mod FC Barcelona

- 22/03/15
Som ventet er vi færdige i Champions League, men vi slap fra den meget vanskelige udekamp i Palau Blaugrana i Barcelona med æren i behold. Vi tabte 29-22 efter 14-9 ved pausen. 

Anført af en velspillende Ole Erevik i 60 minutter kom vi fint med i begyndelsen af kampen. Ikke lige i de første fem minutter, hvor vi kom bagud 4-1, men vi kom på 5-4. Tættere på kom vi ikke, og FC Barcelona øgede til 14-6. Vi sluttede halvlegen af med tre scoringer i træk til 14-9. 

De to hold benyttede 2. halvleg til at bytte mål, og trods mange udvisninger holdt vi stand og fik endda en del kontraer mod kampens slutning. På nær fødselsdagsbarnet Niclas Barud (27 år) kom alle markspillere på scoringslisten. 

Nicolai Nygaard Pedersen var kort inde i 1. halvleg, men blev skadet og derfra havde Jesper Jensen kun tre bagspillere at råde over. Morten Slundt og Marcus Mørk var begge hjemme i Aalborg. Slundt på grund af en skadet finger og Mørk på grund af sygdom. 

Holdet har nu en uge til at forberede sig til Santander Conumer Bank Final4 på hjemmebane  næste weekend, hvor vi møder Team Tvis Holstebro i semifinalen. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere