Opstarten begynder i dag

- 09/01/18

I dag har spillerne den første fælles træning frem mod anden halvdel af sæsonen, der byder på masser af spændende udfordringer i form af Santander Final4, VELUX EHF Champions League samt 888ligaen.

Efter et par ugers ferie er spillerne samlet igen, og målet er nu rettet på sæsonens næste store test: Final4. Stævnet løber af stablen første weekend i februar i Holstebro, og det semifinalen lørdag 3. februar mod GOG er dermed vores næste betydende kamp.

Inden vi når dertil, har spillerne en lille måneds tid med hård træning foran sig. Januar byder også på to træningskampe mod Randers HH og Århus Håndbold henholdsvis mandag 22. januar og onsdag 24. januar.

Aalborg Håndbold – Randers HH, mandag 22. januar kl. 19.00 i Tårs.
Dørene åbner kl. 18.00, og billetprisen til kampen er 50 kroner. Der vil derudover også være diverse konkurrencer samt lotteri i forbindelse med kampen. Overskuddet fra kampen går til det nye projekt i byen: Taarshallen Multihus.

Aalborg Håndbold – Århus Håndbold, onsdag 24. januar kl. 19.00 i Dronninglund.
Til kampen vil der være gratis entré, og det er altså en oplagt mulighed for at overvære holdet i sidste træningskamp, inden det for alvor går løs.
 

Vores to islændinge, Arnór Atlason og Janus Smarason, er ikke stødt til truppen endnu. De er med landsholdet til EM-slutrunden i Kroatien, som starter på fredag.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere