​Optakt: Århus Håndbold kommer på besøg

- 23/10/20

Lørdag eftermiddag skal vi forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 14.00, og opgøret kan følges i tekst på tophåndbold.

Det bliver vores tiende kamp i Herre Håndbold Ligaen, og vi er dermed allerede mere end en tredjedel inde i sæsonens grundspil.

Efter GOGs sejr fredag aften rykkede de forbi os på førstepladsen, men vi er lige i hælene på fynboerne et point efter. 

Lørdagens modstander ligger og kæmper i udkanten af slutspilspladserne, og Århus kan med en sejr spille sig ind i top 8.

Efter en fortrinlig start med syv sejre på stribe har vi i de to seneste kampe måtte nøjes med et enkelt point.

Vi er derfor særdeles tændte på at spille os tilbage på sporet med en sejr, og drengene er klar til at komme blæsende fra første fløjt mod aarhusianerne.

Kampstart er som nævnt kl. 14.00, og grundet rettighederne har vi desværre ikke mulighed for at livestreame opgøret – du kan i stedet følge med på tophåndbold.

 
For at give kampen lidt ekstra spænding har du også mulighed for at gætte kampens resultat i samarbejde med matchpartner, Scheelsminde, der har stillet en lækker nytårsmenu for to personer på højkant – gæt med her.

I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk - Kampens Spiller”. Afstemningen foregår på vores Facebook-side fra kampstart, og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til luksusbaby.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere