​Optakt: BSH venter på udebane

- 16/10/20

Lørdag eftermiddag byder på en ny spændende udfordring, når vi på udebane tørner sammen med Bjerringbro-Silkeborg. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

De seneste sæsoner har budt på mange tætte opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, og tre år i streg fra 2017-2019 har vi stået overfor hinanden i DM-semifinalen.

Det er derfor bemærkelsesværdigt, at det sidste opgør mellem de to klubber er helt tilbage i november 2019 – mens vi inden da havde tørnet sammen fem gange på ni måneder.

Meget er derfor sket siden sidste møde, og med et sæsonskifte og flere udskiftninger i de to trupper, er vi nu klar til at tilføje et nyt kapitel til rivaliseringen.

BSH-mandskabet er kommet fra land med fem sejre og to nederlag i Herre Håndbold Ligaen - mens de måtte se sig slået af HC CSKA i den afgørende kvalifikationsrunde til EHF European League efter at have slået Melsungen i den foregående runde.

Vi har fået en flyvende start på sæsonen og er fortsat ubesejret, og kommer med masser af selvtillid i bagagen efter at have besejret Nantes hjemme i Jutlander Bank Arena i midtugen.

Lørdag gælder det så Bjerringbro-Silkeborg, hvor der venter os en svær udfordring i JYSK Arena. Kampstart er som nævnt kl. 16.10, og du kan læne dig godt tilrette hjemme i stuen og følge med direkte på TV2.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere