Optimisme dagen derpå i Gigantium

- 06/07/17
Det er dagen derpå efter branden i den sydlige gavl til storhallen i Gigantium. Skaderne inde i selve storhallen er besigtiget, og de første planer for istandsættelsen er lagt af kommunens folk sammen med teknikere. 
 
I forhold til, hvordan situationen så ud, da branden var på sit højeste, er der optimisme at spore hos de ansvarlige hos Aalborg Kommune: 
 
- Vi er fortsat nødt til at tage forbehold for udfordringer, der kan opstå i kølvandet på branden, men  jeg er optimistisk i forhold til, hvornår der igen kan spilles håndbold i hallen, Jørgen Smed, Aalborg Kommunes leder af Gigantium. 
 
- Vi arbejder allerede på højtryk, og planen går ud på, at vi kan skærme området af med en væg, så vi kan arbejde med gen-etableringen af gavlen og de øvrige skader, der er sket, siger Jørgen Smed.
 
Meldingerne fra Aalborg Kommune glæder direktør Jan Larsen: 
 
- Det er været et hårdt døgn, hvor vi har fulgt udviklingen i Gigantium. Det glæder os at høre, at der er en realistisk mulighed for, at vi kan spille de planlagte pre-season kampe i august. Vi er klar over, at der fortsat kan opstå problemer, men vi håber det bedste, og så betyder det mindre, at der skal spærres et område, mens reparationerne finder sted.
 
Aalborg Håndbolds planlagte kampe er onsdag 16. august mod THW Kiel og fredag 25. august mod Paris SG.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere