Optimistisk Martin Larsen ser frem mod come back

- 12/06/14
Der har været to alvorlige bump i 21-årige Martin Larsens karriere som seniorspiller i Aalborg Håndbold: To korsbåndsskader i det samme knæ inden for ét år.  En lovende karriere for højre backen har været og er sat på stand by. Korsbåndet sprang for anden gang 4. oktober sidste år i kampen i Gigantium mod Skanderborg Håndbold.
 
Operation og ny genoptræning, men fortsat med mod på håndboldkarrieren.
 
- Det er selvfølgeligt hårdt at stå uden for, når de andre træner og spiller kampe, og der er mange sure timer i genoptræningen, men jeg har valgt at fokusere på det positive i den fremgang, der har været fra uge til uge. Jeg har i samarbejde med klubbens fysioterapeut og vores kommende assistenttræner Stefan Madsen, som har været med i hele genoptræningen, valgt ikke at sætte en præcis dato for, hvornår jeg skal være tilbage på banen, siger Martin Larsen. 

-Det har været positivt, at genoptræningen er forløbet meget bedre efter den anden operation, og jeg glæder mig til at komme tilbage i træningslokalet og få harpiks på fingrene. Jeg håber at være helt spilleklar i løbet af oktober, siger Martin Larsen, der er noteret for 57 liga-kampe. 
 
 
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere