Ottende sejr på stribe - 31-28 ude over Skanderborg

- 17/11/12
Så gjorde vi det igen. Ottende sejr på stribe - heraf de syv i ligaen - og vi er på en delt tredjeplads i ligaen - efter sejr på 31-28 på udebane i Horsens over Skanderborg Håndbold. 

En fortjent sejr, men en sejr, der for det første burde have været sikret lang tid før, og en sejr, der burde have været større. 

Selv med Jacob Bagersted, Martin Larsen og Håvard Tvedten ude med skader er vi et klart bedre hold end Skanderborg - ikke mindst fysisk, og vi havde flere gange chancen for at lukke kampen, men glemte lige at snøre til  - og helt frem til 28-27 til os godt fire minutter før tid var Skanderborg med i kampen. 

Generelt havde vi i 1. halvleg for få tacklinger i forsvaret.  Matias Helt og Peter Balling kom til for lette mål, og Ole Erevik havde vanskelige arbejdsbetingelser. Ved 13-13 fem minutter før pausen kom Johan Sjöstrand på banen og var medvirkende til, at vi gik til pausen med føring på 18-15. 

Vi spillede ganske udmærket angrebsspil, og Niclas Barud imponerede med seks mål på seks forsøg. 

Vi var også i front hele 2. halvleg, og ved stillingen 24-20 efter et kvarter burde vi havde snøret sækken for første gang, men på ukoncentreret spil lukkede vi hjemmeholdet ind i kampen igen, og det blev 23-24. Det blev 27-24, men så blev vi ramt af en udvisning, og til held for os misbrugte Mathias Helt her kampens eneste straffekast. Fra 28-27 scorede Johan Jakobsson med to og Kjelling med et mål til 31-27, så sejren var i hus. 

I den sidste del af kampen scorede Johan Jakobsson flittigt, ligesom Kjelling fulgte godt trop. I 2. halvleg havde Skanderborg fået dæmmet op for indspillene til stregen, så vi fik ikke fik scoret derfra.

Sejren bringer os op på en delt tredjeplads i ligaen - sammen med Skjern - og vi kan se frem til to hjemmekampe mod henholdsvis Århus og TMS Ringsted  26. og 30. november i Gigantium.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere