Over 3.000 har sikret sig billet til Super Cup i Gigantium på tirsdag

- 24/08/12
Både Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold går efter at hjemføre sæsonens første titel, når de to hold på tirsdag kl. 18.45 mødes i Gigantium Arena i Aalborg foran flere end 3.000 tilskuere.

Super Cup markerer åbningen af sæsonen og er samtidig den ene af tre titler, der spilles om i sæsonens løb. Kampen arrangeres af Divisionsforeningen Håndbold i samarbejde med de to deltagende klubber, og de melder om stor tilskuer-interesse for kampen, så der er udsigt til et regulært brag af en åbning mellem to hold stærke mandskaber, hvor der er mulighed for at se nye profiler på begge hold.

- Vi kommer til Aalborg på tirsdag for at sætte sæsonens første pokal i skabet. Super Cup er en fantastisk event for at markere sæsonstarten, kampen giver det aktuelle billede af holdenes niveau umiddelbart for første liga-start, lyder det fra cheftræner Carsten Albrektsen, Bjerringbro-Silkeborg fra Ungarn, hvor holdet i disse dage spiller de sidste test-kampe.

- Vi er fysisk i topform, men spillemæssigt er vi en uge til to efter det optimale på grund af spilleres OL-deltagelse og skader, vi har slæbt med fra sidste sæson. Det ændrer ikke ved målsætningen om at vinde Super Cuppen, siger Carsten Albrektsen, der ser frem til at møde sin mange-årige assistenttræner Nikolaj Jacobsen på tirsdag.

- Vi vil gøre alt for, at den pokal skal placeres i Aalborg, siger Nikolaj Jacobsen. Vi vil godt fra start og bruge Super Cuppen til at give kamp-formen den sidste fin-pudsning. Jeg tror, det bliver et brag af en kamp mellem to hold, der kender hinanden rigtigt godt, og vi får en kamp med spil i højt tempo.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere