​Overskud for tiende år i træk

- 03/12/20
 
Selvom det lykkedes at vinde det femte mesterskab i klubbens historie, blev sæsonen 2019/2020 alligevel et mærkeligt år, selvfølgelig grundet Corona pandemien og efterfølgende nedlukning af turneringen. På trods af det kan vi fremvise et overskud på kr. 140.565,- før skat, og det skyldes ikke mindst en kæmpe opbakning fra vores samarbejdspartnere og sæsonkortholdere.
 
Bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold, Eigild B. Christensen, sætter her ord på det forgangne regnskabsår.
 
- Trods de særlige omstændigheder er vi stadigvæk stolte af vores præstationer, og inden pandemien slog til, havde det været en forrygende sæson med fremgang på alle parametre. En vækst på næsten 400 sæsonkortholdere, og desuden en markant fremgang af samarbejdspartnere gjorde, at optimismen for alvor var tilstede for at udvikle forretningen på et endnu højere niveau.
 
- De sportslige resultater var ligeledes fremragende – da den hjemlige turnering lukkede ned, var vi på en suveræn førsteplads og blev derfor kåret som fortjente danske mestre. I Champions League var vi kvalificeret til 1/8-finalerne, hvor modstanderen var Porto. Vi fik desværre heller ikke den turnering gjort færdig grundet Coronaen, men vi vil se tilbage på Champions League med imponerende sejre over bl.a. Flensborg to gange, og følte vi havde en reel mulighed for at kunne have skabt flere store resultater.
 
- Vi blev naturligvis hårdt ramt af nedlukningen - slutspillet, og forhåbentlig medaljekampe forsvandt, Champions League lukkede ned, og ikke mindst måtte vi se vores årlige Spinning arrangement blive aflyst, og dermed store forventede indtægter, der udeblev. Salg af spillere, Oliver Norlyk og Kristian Sæverås, lønkompensation og selvfølgelig en enorm opbakning fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere gjorde det alligevel muligt at fremvise et overskud. Det er dermed tiende år i træk, vi kan præsentere et overskud – det er vi meget stolte af.
 
- Fremtiden er selvfølgelig forbundet med en vis usikkerhed. En fortsat god og bred opbakning gør dog, at vi stadigvæk har en stor tro på, vi kan fastholde vores position i den absolutte top både nationalt men også på europæisk niveau - og samtidigt fortsat fremvise positive resultater i de kommende regnskabsår, slutter Eigild B. Christensen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere