Overskud i Aalborg Håndbold

- 23/06/11
Aalborg Håndbold har nu stået på egne ben i et halvt år, og selskabet kan fremvise et overskud på mellem 600.000 og 700.000 kr.

- Vi har fået en positiv start som selskab. Vi har været meget omkostningsbevidste fra første dag, og så er vi blevet meget flot modtaget af både eksisterende og nye samarbejdspartnere i det nordjyske erhvervsliv, siger direktør Jan Larsen. Det har været og er hårdt arbejde, men en målrettet indsats og fokus på det super-produkt, vi har, så kan vi notere tilgang af nye samarbejdspartnere, så indtægterne øges.

- Vi har en klar sportslig målsætning om at spille med om medaljer i ligaen og nå langt i pokalturneringen, og jeg synes, at vi har et stærkt hold og en kompetent træner-duo, så vi ser med fortrøstning frem mod de første kampe i september, siger Jan Larsen, der heller ikke lægger skjul på den økonomiske målsætning om en sund driftsøkonomi.

- Vi er tilfredse og stolte over, at vi på så kort tid er nået så langt som vi er med Aalborg Håndbold, og det er også planen at tilføre truppen endnu en spiller, der kan markere sig specielt i den defensive del af spillet, så truppen når op på 17 spillere, incl. de tre nyoprykkede seniorspillere, Rasmus Bech, Chr. Lykke og Jacob Hessellund, der tilknyttes truppen.
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere