På jagt efter tredje sejr på stribe mandag i Esbjerg

- 20/12/15
- Vi er bevidst om, at det bliver en vanskelig opgave i Esbjerg på mandag, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi kommer med to friske sejre, men alligevel går vi til opgaven med stor ydmyghed, for Ribe-Esbjerg er ved at have fundet deres base i spillet og vandt for få dage siden 22-20 over KIF Kolding København. 

Vi har i de to seneste kampe vundet hjemme over Mors-Thy Håndbold og ude over Århus Håndbold og jagter den tredje sejr på stribe for at holde fast i placeringen i sub-toppen i ligaen. 

Der er sket en del med sydvestjydernes hold, siden vi besejrede dem 27-19 i Jutlander Bank Arena for tre måneder siden. Kasper Nielsen er ved at være spillet ind i forsvaret, og Hans-Christian Lund er kommet til som en solid styrmand i angrebsspillet. Her danner han nu stammen primært sammen med Morten Nyberg, Troels Jørgensen og Jacob Holm. Samtidig skiftes Rasmus Lind og Sebastian Frandsen til at stå godt i målet, så der venter en vanskelig opgave. 

Jesper Jensen har samme mandskab til rådighed, som i torsdags vandt 27-26 i den tætte kamp på udebane i Aarhus. Taktikken er lagt, og forberedelserne til mandagens kamp er gjort med træninger både lørdag og søndag. 

Kampen i Blue Water Dokken i Esbjerg spilles mandag kl. 19.30 og kan ses direkte på TV 2 Sport. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere