Patrick Wiesmach vender tilbage til Aalborg Håndbold på to-årig kontrakt

- 03/02/16
Den 25-årige landsholdsspiller Patrick Wiesmach vender tilbage til Aalborg Håndbold. Det sker på en to-årig aftale, der træder i kraft 1. juli 2016.
 
Direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold:
 
- Patrick er en af ligaens bedste højre fløje, og det gav ham helt fortjent en plads i 28-mands truppen til EM. Han har markeret sig som en af ligaens topscorere i de seneste tre-fire sæsoner. Det er desuden en speciel glæde at byde en af klubbens ”egne”, tidligere spillere velkommen tilbage.
 
Patrick Wiesmach var i 2010 med til at vinde det danske mesterskab med AaB Håndbold og skiftede derefter til Team Tvis Holstebro.
 
- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og trække i den røde trøje. Det er noget helt specielt for mig at vende tilbage til den klub og den by, hvor min håndboldkarriere begyndte. Jeg kommer til en klub, der har ambitioner om at være med i toppen hver eneste sæson, og jeg vil yde mit bedste i hver kamp for, at vi når helt til tops, siger Patrick Wiesmach.
 
Patrick Wiesmach fik sin håndboldopdragelse i Vodskov IF og Hjallerup IF, inden han kom til AaB Håndbold, og han var bl.a. med til at vinde U 20 EM i 2010. Han har spillet syv Y-landskampe, 31 U-landskampe og 17 A-landskampe.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere