Pletten fra sidste weekend skal vaskes af i Lemvig søndag

- 07/03/15
Søndag kl. 14.30 skal vi tage næste skridt mod at sikre os andenpladsen i Boxer Herreligaen. Bjerringbro-Silkeborg er nu kun et point bag os - for en kamp mere, så der skal to point på kontoen i søndagens opgør. Samtidig skal kampen mod Lemvig-Thyborøn benyttes til at vaske pletten fra Skanderborg-kampen af. 

Ej sejr i Lemvig betyder, at vi sikrer os andenpladsen med en sejr i hjemmekampen mod Ribe-Esbjerg HH i Jutlander Bank Arena på onsdag. 

Lemvig-Thyborøns Håndbolds unge mandskab  har 11 point på tredjesidstepladsen - i skrivende stund et point flere end Skanderborg. Holdet har sikret sig de fleste point på hjemmebanen i Lemvig, hvor der altid er et trofast publikum. 

Holdets stærkeste våben er kontra-fasen. Her stryger venstre fløjen Søren Nørgaard og højre fløjen Nicolaj Danefeld Hansen frem ad banen og får bolden serveret af veteran-målmanden Jonas Degnbol. Søren Nørgaard er nummer to på topscorerlisten i ligaen med 153 mål. Til sammenligning er Håvard Tvedten vores topscorer med 93 mål. Og begge scorer mange mål på straffekast. 

Begge hold sikrede sig store sejre i pokalturneringen midt i ugen. Lemvig vandt sikkert på udebane over Vestbjergs jyllandsserie, mens vi besejrede IF Nordthy fra 3. division med 33-10. 

Vi vandt 30-20 over vestjyderne, da vi mødtes i første runde. 

Kampen dømmes af Malene Lythje og Hans Henrik Staal. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere