Pligtsejr på 26-17 i Randers

- 14/03/17
Med en pligtsejr på 26-17 på udebane over bundholdet Randers HH sikrede vi os to vigtige point og holder den sikre førsteplads med tre kampe tilbage i grundspillet. Vi førte 12-7 ved pausen. 

Vi manglede tempo i spillet og koncentration i de første 20 minutter, hvor hjemmeholdet både var foran 6-4 og med til 6-6. Så fik vi lukket af med en velspillende Mikael Aggefors i spidsen og trak fra til føring på 12-7 ved pausen. 

Vi bevarede forspringet til 16-10, men på fire mål i træk var hjemmeholdet ved at komme tæt på efter 11 minutters spil. 

Så blev der igen skruet op for koncentrationen i begge ender af banen, og så trak vik afgørende fra. Ikke mindst dækkede vi godt op, og Aggefors stod stærkt i målet, så Randers HH kun scorede et enkelt mål i de sidste 13 minutter. 

Kampens dramatiske højdepunkt kom da, da Martin Larsen blev sendt til jorden med et slag i ansigtet og måtte udgå af kampen. Direkte rødt til Viggo Kristjansson, men uden betydning for kampen. 

Vi var fortsat uden sygemeldte Søren Wsetphal. Desuden var Stefan Sigurmannsson fraværende på grund af influenza, og en småskadet Patrick Wiesmach blev sparet i hele kampen. 

Så ser vi frem mod braget på lørdag kl. 16.10 i Jutlander Bank Arena mod Skjern Håndbold. Du kan fortsat købe billetter her på www.aalborghaandbold.dk
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere