Pokal-kvartfinale spilles tirsdag 16. oktober i Gigantium

- 20/09/12

Den vigtige kvartfinale i pokalturneringen mod Team Sydhavsøerne er nu fastlagt til tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena. En kamp, der som bekendt gælder en plads i Final4, der spilles i den første weekend af februar 2013.

Vi sikrede os adgang til kvartfinalen med sejren på 26-21 over Team Tvis Holstebro i 1/8-finalen, og lodtrækningen gav os Team Sydhavsøerne fra 1. division som modstander som modstander.

- Vi har nuppet sæsonens første tiel som vinder af Super Cup, og deltagelse i Final4 er andet af sæsonens sportslige mål, så derfor er kvartfinalen mod Sydhavsøerne en meget vigtig kamp for os, siger direktør Jan Larsen.  Sydhavsøerne har spillet i 1. division i mange sæsoner og har mange spillere med liga-erfaring på holdet, så vi går til kampen mod største alvor.

Team Sydhavsøerne har hjemme i Maribo og er kommet fra start i 1. division med to sejre i tre kampe. Holdet har vundet hjemmekampene over Holte IF og Stoholm IF, men tabt på udebane til Ajax.

Holdets profiler er blandt andre Frederik Nielsen, der har spillet liga for FIF, Nordsjælland Håndbold og Mors-Thy, Kim Jørgensen, der har spillet for Skjern og Århus, Ronni Vilstrup, der har spillet i Århus, Danni Jørgensen, Andreas Stryger, Tim Udby og Jesper Thomns.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere