Pre-season kamp mod Flensburg Handewitt i Gigantium

- 14/06/13
Lørdag 3. august kl. 19.00 byder vi på top-håndbold af højeste karat i Gigantium, når vi som danske mestre møder SG Flensburg Handewitt, nummer to i den tyske Bundesliga, i årets pre-season kamp.  Både vi og Flensburg Handewitt er kvalificeret til Champions League. 

Det nordtyske hold, der har haft en fantastisk sæson i Bundesligaen, tæller ikke færre end fem markante danske profiler, nuværende og tidligere landsholdsspillere. Der er gensyn i Aalborg med målmanden Søren Rasmussen, og på holdet er endvidere Michael V. Knudsen, Anders Eggert, Lasse Svan Hansen og Thomas Mogensen.
Søren Rasmussen suppleres i målet af svenskeren Mattias Andersson, der netop er kåret til Bundesligaens bedste i den forgangne sæson.  På holdet er endvidere profiler som Steffen Weinhold, Holger Glandorf, Jacob Heinl og Lars Kaufmann, alle tyske landsholdsspillere.

- Vi kan næsten ikke forestille os en bedre modstander i vores årlige pre-season kamp.  Vi glæder os til kampen, der samtidig bliver det første gensyn med vores danske mestre, siger direktør Jan Larsen.

Billetsalget til kampen åbner på mandag 17. juni kl. 12.00 på www.aalborghaandbold.dk

Billetpriser til kampen:

Siddeplads langsiden: 100 kr. incl. gebyr
Siddeplads voksen bag mål:  70 kr. incl. gebyr
Pensionist/barn bag mål:  50 kr. incl. gebyr.
 
Sæsonkort og sponsorkort giver gratis adgang til kampen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere