Punktum sat for sæson 2019-2020

- 15/06/20

I sidste uge blev der sat punktum for en flot og på mange måder mindeværdig sæson. Spillere, trænere, ledere og administrationen var samlet for at takke hinanden for den flotte sæson, få overrakt DM-medaljerne og få sagt pænt ”på gensyn” til de spillere, der rejser videre.

Efter forsamlingsforbuddet blev hævet fik vi heldigvis lejlighed til at få afrundet en begivenhedsrig sæson. Det skete ved en hyggelig aften på Scheelsminde, hvor det lykkedes os at samle alle i og omkring klubben med undtagelse af ganske få.

- Vi er rigtig glade for, at vi fik muligheden for at samles en sidste gang og se tilbage på en utrolig sæson, som vi på mange måder kan være rigtig stolte af, siger direktør Jan Larsen.

- Det gav os samtidigt chancen for at tage behørig afsked med størstedelen af de spillere, der ikke er her næste år – disse ønsker vi alle held og lykke med de nye udfordringer. Det var meget vigtigt for os at få sat et ordentligt punktum, selvom vi selvfølgelig allerhelst havde hyldet de afgående spillere og den flotte sæson sammen med alle jer i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

På vores Facebook-side kan du se en større billedkavalkade fra aftenen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere