Rejsen mod vanskelig udekamp i Barcelona indledt

- 21/03/15
Truppen indledte lørdag formiddag rejsen mod den vanskelige udekampe i 1/8-finalen mod FC Barcelona. En fysisk rejse, men samtidig også en mental rejse efter det alvorlige nederlag på 31-11 for snart en uge siden i Jutlander Bank Arena. 

Returkampen spilles søndag kl. 18.50 i mægtige Palau Blaugrana lige ved siden af Nou Camp i Barcelona, og du kan se kampen direkte på DR 3. 

Da kursen blev sat mod Barcelona, var det uden bagspilleren Morten Slundt, der heller ikke spillede onsdagens sidste kamp i grundspillet i Odder på grund af en flænge i en finger. Flængen er syet med fire sting efter et hændeligt uheld hjemme i køkkenet. Slundt spares for at være helt sikker på at være klar til Final4 i Aalborg i næste weekend. 

Heller ikke Marcus Mørk er med i flyet til Spanien. Efter træningen fredag blev han syg og er derfor blevet hjemme. 

Cheftræner Jesper Jensen skal bruge kampen til at se frem mod de kommende opgaver i Final4 og i slutspillet. 

- Vi skal huske, at vi hentede seks af syv point i gruppespillet i Champions League på udebane, så jeg har en forventning om, at vi spiller bedre, end tilfældet var sidste weekend. Vi skal primært bruge kampen til at lægge lag på vort angrebsspil frem mod de afgørende kampe i resten af sæsonen. Mere tempo, bedre timing og bedre afslutninger, siger Jesper Jensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere