Ressourcerne for få til at hente point i Holstebro

- 09/10/13
Vi kom fra Holstebro uden point med et nederlag på 31-23 efter 16-10 ved pausen. Et nederlag, der blev lidt for stort mod slutningen, for med 10 minutter tilbage så det hæderligt ud. Vi havde ganske ikke kræfterne med et skadesplaget hold mod et offensivt forsvar.

Med kun tre regulære bagspillere i truppen, så det på forhånd svært ud mod Team Tvis Holstebro, og vi måtte hurtigt kæmpe meget hårdt for vores scoringer. Derfor var det et hjemmehold i teten hele kampen, og fortjent med de to point til dem. 

Ind imellem begik vi for mange fejl, og det gav hjemmeholdet nogle nemme scoringer på kontraer, men et par gange i løbet af kampen liede vi os op tæt på hjemmeholdet, men helt tæt kom vi aldrig. 

Dommernes indsas havde ingen indflydelse på kampen, men det var for åben skærm et bevis, at der dømmes efter to sæt regler i ligaen, når man sammenligner med den linie, Mads Hansen og Martin Gjeding, praktiserede i kampen mellem Kolding og Skjern aftenen forinden. Og samme linie skal vi regne med i Champions League på hjemmebane på søndag mod HSV Hamburg. Så forvirret, ja, det er vi alle sammen - og ikke mindst spillerne på alle hold i ligaen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere