Revanchetid igen på onsdag - denne gang i Skive

- 05/03/12
Det er revanche-tid. I fredags sikrede vi os revanche mod SønderjyskE hjemme i Gigantium. Onsdag kl.19.30 skal vi på udebane i jagten på en ny revanche: Skive fH, der i fredags igen chokerede ved at vinde udekampen mod lokal-rivalerne fra Team Tvis Holstebro. Med denne sejr er Skive-mandskabet tæt på at undgå den direkte nedrykning fra ligaen.

Vi har ikke kun brug for revanche for det overraskende nederlag på 33-28 til Skive i Gigantium 1. oktober. Vi har i høj grad også behov for de to point i tabellen i jagten på fjerdepladsen, der i øjeblikket deles af Team Tvis Holstebro og Skjern med tre point flere end os.

Vi skal have samme tempo i vort spil som tilfældet var i begyndelsen af kampen mod SønderjyskE i fredags. Skive er kendt for sit meget solide 6-0-forsvar og et tålmodigt angrebsspil med to markante profiler, målmanden Kristoffer Laursen og playmaker Michael Pedersen, der pudsigt nok har fundet nye klubber til næste sæson.

Kampen på onsdag er vores fjerdesidste i grundspillet. Efterfølgende venter udekamp i Nordsjælland og Skanderborg, mens vi slutter på hjemmebane mod Mors-thy onsdag 21. marts. Ind imellem venter udekamp i pokalturneringen mod Team Vesthimmerland fra 1. division.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere