Rhein-Neckar Löwen gæster Aalborg sidst i juli

- 30/06/15
Det nordjyske trækker fortsat i vores tidligere cheftræner, Nikolaj Jacobsen, og derfor har han som chef for de tyske vice-mestre fra Rhein-Neckar Löwen placeret en del af forberedelserne til den nye sæson i Aalborg og Nordjylland. Nikolaj Jacobsens tropper kommer til Aalborg i den sidste uge af juli.

- Vi havde håbet, at de nye tribuner i Jutlander Bank Arena kunne være taget i brug til en kamp mod Mads Mensah og co. fra Rhein-Neckar Löwen, men det når ombygningen af hallen ikke at blive klar til, siger direktør Jan Larsen. Derfor har vi måttet tænke alternativt, og tyskerne spiller derfor kamp i Aars mod Team Vesthimmerland fra 1. division torsdag 30. juli, og fredag 31. juli er der trekantstævne i Hammel i Østjylland, hvor vi først møder Bjerringbro-Silkeborg og dernæst Rhein-Neckar Löwen. De to kampe i Hammel spilles henholdsvis kl. 17.30 og kl. 8.45.

- Vi glæder os til at få besøg af Nikolaj og Mads og det stjernespækkede tyske mandskab, og det vil da passe os fint, hvis vi kan vinde over dem, når vi mødes i Hallem, griner Jan Larsen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere