Rygskade tvinger Søren Pedersen til pause

- 26/03/12
Keeper Søren Pedersen har en ´nerve i klemme i ryggen, og det betyder, at han i første omgang må sidde uden for i de to første slutspilskampe i denne uge, i morgen tirsdag kl. 18.30 på hjemmebane i Gigantium mod Bjerringbro-Silkeborg og i lørdagens udekamp mod KIF Kolding.

Søren Pedersen var af samme årsag i med i sidste kamp i grundspillet i onsdags mod Mors-Thy Håndbold, hvor han blev erstatet af 19-årige Rasmus Bech, der også supplerer Ole Erevik i de to kampe i denne uge.

MR-scanningen viste, at der ikke som frygtet er tale om en diskusprolaps, og den nye diagnose gør det muligt, at Søren Pedersen er med igen senere i slutspillet. Det er dog endnu for tidligt at sige noget præcist om, hvornår behandlingen gør ham klar til at spille igen.

Inden eftermiddagens træning kunne cheftræner Robert Hedin melde, at han forventer den øvrige del af truppen klar til kamp i morgen mod BSV.

- Nu skifter turneringen form, så det er dagsformen i hver eneste kamp, der er afgørende, og vi satser vi på at indlede en god periode med godt spil og en sejr mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag i Gigantium, siger Robert Hedin. Efter to nederlag til dem i grundspillet, så er det nu, vi skal slå til og sikre et godt afsæt. Jeg ser det som en åben pulje, hvor alle hold kan slå alle. Vi er bagefter på point fra starten, fordi Kolding har to point og BSV et point med over fra grundspillet, mens vi har nul point. Det skal vi indhente i morgen, og jeg håber, at rigtige mange igen vil bakke os op i Gigantium.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere