Så er blikket rettet mod slutspillet: Ude mod GOG torsdag

- 30/03/15
Champions League er slut. Final4 er slut. Nu retter vi blikket mod slutspillet i Boxer Herreligaen. Forude venter ude- og hjemmekampe mod GOG, HCM Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg, og første opgave er på udebane allerede på torsdag - Skærtorsdag 2. april kl. 17.10 mod GOG i GOG Arena.  Senere samme dag mødes HC Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg.

Inden første bold kastes i puljen, har vi to point, Bjerringbro-Silkeborg et point, mens HC Midtjylland og GOG har nul point.

GOG kæmpede hårdt til sidste spillerunde for at komme med i slutspillet. Fynboerne sikrede sig syvendepladsen med 27 point, mens vi blev nummer to med 38 point. Vi har sikret os tre point i de to opgør mod GOG i grundspillet - efter sejr på 26-20 i Jutlander Bank Arena i efteråret og uafgjort 22-22 i Gudme for to måneder siden.

Cheftræner Jacob Larsens tropper klarede sig flot i de sidste runder af grundspillet mod stærke modstandere og er altid et vanskeligt hold at møde i en propfyldt GOG Arena.

Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzmann er skarpskytterne i bagkæden, hvor playmaker Chris Jørgensen styrer spillet. På stregen fighteren Rasmus Jensen, og på fløjene Mark Strandgaard og Tobias Møller. I målet danner veteranen Søren Haagen duo sammen med Frank Mikkelsen.

Kampen dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen - og kan ses på TV 2 Sport kl. 17.10 på torsdag. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere