Så er der igen slutspilshåndbold i Aalborg

- 13/04/18

I morgen er der igen slutspilshåndbold på programmet i Aalborg for første gang i knap et år. Gæsterne er Århus Håndbold, og kampen starter kl. 18.15.

To yderst vigtige point – det er hvad, der er spil, når dommerduoen i morgen fløjter til start i Jutlander Bank Arena.

Vi led et ærgerligt nederlag i Holstebro, mens Århus hjemme tabte mod Skjern i slutspillets første kamp. Det er derfor to mandskaber, der er klar til at slås for at hive sejren i land i morgen – og hjemme foran vores trofaste fans er vi klar til at komme tilbage på sejrskurs.

Traditionelt set har vi et godt tag på Århus-holdet de seneste par sæsoner. De sidste syv indbyrdes møder har vi således ikke tabt. Dette er dog lagt bag os, når der i morgen er kampstart.

Seneste møde er under en måned gammel, hvor vi i Aarhus hentede en flot sejr på 20-24 efter fornemt forsvarsspil.

De gode momenter fra denne kamp – samt slutningen på grundspillet – skal vi tage med ind til kampen i morgen, så vi kan tage to vigtige point i kampen om at nå en plads i semifinalen.

Der er altså lagt op til masser af spænding, dramatik og håndbold i verdensklasse i morgen. En Jutlander Bank Arena med masser af tilskuere og to sultne mandskaber er hovedingredienserne til morgendagens spændende dyst.

Du kan fortsat sikre dig din billet til opgøret, der starter kl. 18.15. Billetten kan du købe lige her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere