Så er kampprogrammet klar - og billetsalget åbnet

- 13/08/12
Dansk Håndbold Forbund har nu kampprogrammet  til ligaen klar, og du kan se det på vores hjemmeside ved at klikke på http://aalborghaandbold.dk/kampe.

Vi får allerede en forsmag på liga-kampene med Super Cup i Gigantium tirsdag 28. august kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg, og lørdag 1. september kl. 16.00 spiller vi kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro.

Vores to første kampe i ligaen er begge på hjemmebane, nemlig onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH og lørdag 8. september kl. 14.30 mod Skjern Håndbold. Kampen mod Skjern spilles i Gigantium Isarena.

Det tegner til en super spændende sæson, og du har fortsat mulighed for at sikre dig sæsonkort til kun 1.500 kr. pr. stk. Det svarer til en rabat på 40 procent og giver samtidig gratis adgang til Super Cuppen mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag 28. august i Gigantium.  Gå ind på hjemmesiden og køb dit sæsonkort allerede i dag.

Salget af billetter til både Super Cup mod Bjerringbro-Silkeborg og kampen mod Skive fH er også åbnet her på hjemmesiden, mens salget af billetter til kampen mod Skjern Håndbold åbner en af de nærmeste dage.
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere