Så er vi i gang igen med vægt på den fysiske træning

- 13/01/16
Mens stor fokus er rettet mod det forestående EM i Polen, har cheftræner Jesper Jensen og assistenttræner Stefan Madsen i dag truppen samlet til den første træning i det nye år.

- Vi skal også træne med bold og spil, men de første par uger er hovedvægten lagt på løb, især interval-træning, og styrketræning, siger Jesper Jensen. Vi har her mulighed for at give grundformen en spand kul, så vi er så fysisk velforberedte som muligt til de 14 kampe, vi skal spille fra 10. februar til 23. marts. Derefter kommer slutspil i april og maj. I disse perioder er det spillet, der er i fokus, men her og nu skal der sved på panden. Spillerne har været gode til at selv-træne, mens vi har været væk fra hinanden, men nu lægger vi ekstra tryk på sammen.

Der er planlagt fire test-kampe i perioden frem til næste liga-kamp, der er på udebane mod HC Midtjylland onsdag 10. februar.

Sander Sagosen og Aron Edvardsson er til EM med henholdsvis Norge og Island, og de mødes i åbningskampen på fredag i en ret vigtig kamp for begge mandskaber.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere