Så gælder det: Pokalkamp på udebane i GOG onsdag aften

- 30/08/11
Efter 11 test-kampe med overvejende succes løber de rød-hvide drenge fra Aalborg Håndbold på banen i Gudme-Hallerne onsdag kl. 19.30 for at spille sæsonens første betydende kamp: 1/8-finalen i Nordea Cup mod GOG.

Vi må påtage os en klar favoritrolle mod den fynske traditionsklub, GOG, der er tilbage i 1. division efter konkursen, der sendte holdet ud af ligaen og ned i 2. division. Der er dog grund til at være påpasselig, for det er et fynsk hold med store ambitioner og et ungt mandskab, der vil kæmpe som besatte mod de nordjyske favoritter.

Cheftræner Jakob Vestergaard tager til den sydfynske landsby med et skadesfrit mandskab, der ønsker at spille sig i kvartfinalen i den spændende pokalturnering, der i denne sæson afsluttes med finalestævnet Final4 i den første weekend i februar.

GOGs eneste spiller fra de gyldne dage med succes er den spillende direktør, Kasper Jørgensen. Ellers nikker man genkendende til spillere som Mark Strandgaard, Mads Strange, Lasse Kronborg, Troels Finnemann og ikke mindst Tobias Møller, der efter en sæson i Aalborg er tilbage i vante omgivelser i GOG.

Vinderen af kampen er med i hatten, når der 6. september trækkes lod til 1/4-finalerne, der skal spilles senest 29. oktober.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere