Så kom sejren: Sprudlende angrebsspil gav sejr på 33-25 over Mors-Thy

- 11/12/15
Så kom forløsningen. Sejr på 33-25 over Mors-Thy Håndbold efter en periode med nederlag på stribe. En fortjent sejr, hvor holdet viste viljen til sejr, spilleglæde og tempo i spillet.

Hele holdet bød ind med knyttede næver og god bevægelse i angrebsspillet for at modstå gæsternes meget offensive forsvar lige fra kampens start.

Samtidig viste nyerhvervelsen Chris Jørgensen, at han kan blive en stor gevinst for holdet. Han sprudlede af spilleglæde og tog straks dirigentstokken, da han kom på banen midt i 1. halvleg. Ikke nok med, at han satte spillet op. Han viste også sin gennembrudskraft, sit gode blik for spillet og gode skudstyrke med fem scoringer på fem forsøg.

Fra 2-2, hvor vi lige skulle vænne os til deres 3-3-forsvar, trak vi fra med godt kontrasspil og udspil til Buster Juul på venstre fløj. Han scorede sine fem mål inden for de første 12 minutter. Det blev 9-4, men så kom Mors-Thy bedre med og nåede op på 9-11, men så fik vi en god periode igen og førte 16-11 ved pausen.

Vi holdt stilen efter pausen, og Mors-Thy kom ikke nærmere end fire mål, og til sidst kunne vi sikre os den fortjente sejr på 33-25. En sejr, der endda kunne være blevet et par mål større, hvis vi han scoret på nogle oplagte chancer i slutningen af kampen.

Herligt med to point, som blev sikret ret overbevisende, og allerede på torsdag skal vi i kamp igen, når vi møder Århus Håndbold på udebane.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere