Så ramte vi igen bundniveauet med nederlag på 25-24 i Esbjerg

- 21/12/15
Efter to sejre i træk ramte vi igen det meget lave bundniveau, vi desværre har set flere gange i denne sæson og tabte helt unødvendigt 25-24 til Ribe-Esbjerg HH, der er tredjesidst i rækken. 

Med syv minutter igen var vi bagud med 23-19, og kampen var reelt tabt. Vi satte dog turbo på og var tæt på at indhente hjemmeholdet, bl.a. på kampens eneste tre scoringer af Simon Hald, men det var for sent. Troels Jørgensen brød igennem på ydersiden af højre back og scorede til 24-22. Simon Hald reducerede, og Christian Jensen misbrugte derefter på Sebastian Frandsen fra fløjen med halvandet minut igen. Pelle Schilling slog sejren fast til 25-23, og Simon Hald scorede et kosmetisk mål til 25-24. 

Vi havde teten de første 20 minutter og førte både 6-2 og 9-5, men gik så helt i stå og kom bagud 11-10, inden vi med to mål i træk gik til pausen med føring på 12-11. Det var sidste gang i kampen, vi var foran.

Indledningen på 2. halvleg indikerede, at Ribe-Esbjerg havde troen på sejren - en tro, der var velbegrundet. Vi scorede kun syv mål på de første 22 minutter af 2. halvleg, og så gik det galt. For få spillere bød ind på en aften, hvor meget af kampen blev spoleret af mange udvisninger - seks af slagsen til begge hold på en dommerlinje, der lignede en fortsælttelse af linjen fra damernes VM, men ens for begge hold. 

Sidste opgave før EM-pausen er næste mandag hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor vi møder Skanderborg Håndbold kl. 20.00. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere